Mind & Body Coaching

Mind & Body coaching werkt vanuit de kennis over de onderlinge verbondenheid tussen lichaam en geest. Wat we meemaken wordt niet alleen in ons geheugen opgeslagen maar ook in ons lichaam. De emotie is n.l. voelbaar in ons lichaam. Je kunt het zien aan de wijze waarop je staat en beweegt, je soepelheid of stijfheid, pijn, vermoeidheid of energiekheid. Je lichaam laat zien en herinnert je eraan dat er iets niet in orde is.
In Mind & Body coaching ga je op zoek naar de energetische reacties in je lichaam. Daar worden de belemmeringen zichtbaar en daar kun je er meteen aan werken. Je laat het lichaam het werk doen, daardoor kan het geheeld worden.
Het lichaam wordt vrij gemaakt van, vaak, oude energie die zich ergens opgehoopt heeft en voor storingen gezorgd heeft. De energie kan daarna weer onbelemmerd door dat gebied stromen. Vaak gaat dit proces gepaard met inzichten.
Het is een hele mooie en dankbare werkwijze om toe te passen.
We werken met korte oefeningen en opdrachten. Het resultaat is dat je beter in je vel zit en beter leert luisteren naar de signalen van jouw lichaam.